„Apă-Canal Chişinău” a aprobat o nouă organigramă
Sursa foto:acc.md Vizualizari:

„Apă-Canal Chişinău” a aprobat o nouă organigramă

SA „Apă-Canal Chişinău” activează în baza unei noi structuri organizatorice, începând din această lună. Furnizorul îşi propune să accelereze procesul de modernizare şi orientare a întreprinderii către dezvoltare şi investiţii.

Într-un comunicat de presă citat de IPN, furnizorul menţionează că prin implementarea acestei măsuri organizatorice este creat un număr important de locuri de muncă:  funcţii de execuţie destinate specialiştilor, în structuri-cheie care asigură suportul pe termen mediu şi lung pentru activităţile de mentenanţă, retehnologizare, tehnic şi suport protecţie, proiectare etc.

Potrivit noii organigrame, vor exista 26 de departamente. Mai multe sectoare au fost comasate, ceea ce va facilita un număr amplu de procese definite, care, eventual, sunt puse în deservirea consumatorilor. Potrivit directorului general, Veronica Herţa, odată cu aprobarea noii organigrame se doreşte atragerea în structurile companiei a specialiştilor foarte bine pregătiţi, aceasta fiind o problemă care necesită rezolvare şi pentru care există o viziune pe termen lung.

Reprezentanţii societăţii mai precizează că în zona de management reorganizarea nu presupune disponibilizări, ocupanţii posturilor restructurate urmând să ocupe alte poziţii în cadrul companiei, în conformitate cu pregătirea şi experienţa profesională pe care o au.

În prezent, în cadrul întreprinderii activează 1789 de angajaţi, comparativ cu 1840 conform vechii structuri.
Similare