20 de kilograme de heroină, capturate de poliţiştii antidrog din Bucureşti. Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, implicaţi în reţea
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

20 de kilograme de heroină, capturate de poliţiştii antidrog din Bucureşti. Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, implicaţi în reţea

Un cetăţean român şi 3 din Republica Moldova sunt cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Au fost confiscate 20 de kilograme de heroină, se arată în comunicatul transmis de DIICOT. Acţiunea a avut loc în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi.

Cei patru sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe.

20 de kilograme de heroină au fost confiscate de poliţiştii antidrog, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

În urma activităţilor desfăşurate,  au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei, se arată în comunicatul DIICOT.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetarea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Similare
RECOMANDĂRI