VIDEO. Mobile World Congress: 2019, anul redefinirii smartphone-urilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Mobile World Congress: 2019, anul redefinirii smartphone-urilor

Piaţa smartphone-urilor este atât de dinamică încât producătorii de telefoane mobile caută constant să inoveze. Chiar dacă terminalele pliabile au furat toate privirile anul acesta la Mobile World Congress, nu trebuie să trecem cu vederea nici smartphone-urile care pot fi utilizate... fără să le atingem.

Noul telefon flexibil de la Huawei, care ar putea ajunge pe piaţă la jumătatea acestui an  la preţul de 2600 de dolari, cu 600 mai mult decât modelul Galaxy Fold de la Samsung.

Două telefoane spectaculoase, dar cu design diferit.

Huawei Mate X vine cu un singur ecran. Când e închis, are 6.6 inch, iar când e deschis complet, ajunge la 8 inch, adică cât o tabletă, rezoluţie de 2480 x 2200 pixeli.

Galaxy Fold are nu mai puţin de şase camere foto şi foloseşte tehnologie 5 G . Când este pliat, Galaxy Fold are un ecran cu diagonala de  4,6 inch. Odată deschis, se transformă într-o tabletă cu diagonală de aproape 7,3 inch cu rezoluţie de 1536 x 2152 pixeli.

Cei de la LG au lansat două noi telefoane G8 şi V50.

G8 propune o funcţie inovatoare - să poţi controla telefonul prin gesturi, fără să îl atingi. Telefonul poate fi deblocat doar trecând palma pe deasupra lui, poţi regla volumul, poţi da play, poţi controla anumite aplicaţii, doar simulând un gest.

V50 este un telefon 5G şi are funcţia de dual screen, cu ajutorul cărei poţi extinde funcţionalitatea telefonului cu încă un ecran.

Similare
RECOMANDĂRI