Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Samsung a lansat primul telefon pliabil din lume. Foloseşte tehnologie 5G şi se transformă într-o tabletă

Piaţa telefoanelor inteligente a devenit extrem de competitivă după ce miercuri seara gigantul Samsung a lansat cinci telefoane noi. Compania a prezentat noile sale produse la San Francisco. Piesa de rezistenţă este primul telefon pliabil din lume, cu tehnologie 5G şi şase camere foto.

De departe, cel mai impresionant este Galaxy Fold, primul telefon pliabil din lume. Are nu mai puţin de şase camere foto şi foloseşte tehnologie 5 G . Când este pliat, Galaxy Fold are un ecran cu diagonala de unsprezece centimetri şi jumătate. Odată deschis, se transformă într-o tabletă cu diagonală de aproape 20 de centimetri.

"Vă prezentăm un dispozitiv care, nu numai că defineşte o nouă categorie, ci defineşte categorii. Samsung Fold este un telefon inteligent, dar şi o tabletă revoluţionară într-un pachet premium", a subliniat Justin Denison, vicepreşedinte Samsung.

Va fi pus în vânzare în Statele Unite la 26 aprilie la un preţ care porneşte de la 1.980 de dolari. În Europa va fi lansat pe 3 mai şi va costa în jur de 2000 de euro.

Rămâne de văzut cum va fi primit telefonul pe piaţa dominată de Apple şi Huawei cu vârfurile de lance iPhone XS Max, respectiv Mate 20 Pro.

În cadrul evenimentului, oficialii companiei au prezentat şi populara serie Galaxy care cuprinde în acest an trei telefoane: S10, S10 plus şi modelul mai ieftin S10 SE.

Similare
RECOMANDĂRI