Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Uniunea Europeană, destinaţie turistică unică în lume - propunere de promovare lansată de Preşedinţia română a Consiliului UE

Europa ar putea fi promovată ca destinaţie turistică unică în lume. Este una dintre propunerile României prezentate miercuri, la Bruxelles. Turismul este o prioritate pentru Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Iniţiativa a fost susţinută de ministrul Turismului, Bogdan Trif, în cadrul Comisiei de Transport şi Turism din Parlamentul European.

"Trebuie să reactivăm obligatoriu grupul de lucru complex, care nu a mai activat de 5 ani, cu specific turism, astfel încât să analizăm toate oportunităţile pe care Uniunea Europeană le are pentru a rămâne numărul 1 în turismul mondial", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

"Avem o analiză exactă a turismului la nivel european, o să încercăm să promovăm Uniunea Europeană ca destinaţie unică. Să nu uităm că, la ora actuală, nu se întâmplă acest lucru. De asemenea, o să găsim, probabil, şi soluţii pentru a finanţa acest sector", a dat asigurări oficialul român.

Similare
RECOMANDĂRI