Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sibiul, Capitala Internaţională a Teatrului. Vor fi 540 de spectacole, ateliere de creaţie şi artişti din toată lumea

Sibiul se pregăteşte să devină Capitala Teatrului. Oraşul va găzdui 540 de spectacole de la Festivalul Internaţional, care începe în 14 iunie. Biletele sunt aproape epuizate. Televiziunea Română este unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.

Teatru, dans, ateliere de creaţie şi artişti din toată lumea. Sunt elementele care vor transforma din nou Sibiul, timp de 10 zile, în Capitala Culturii, pentru toţi iubitorii de artă.

“ Avem 540 de spectacole, jucăm în 75 de spaţii, avem artişti din 73 de ţări şi aşteptăm în jur de 70 de mii de spectatori pe zi, cifre care pun festivalul pe primul loc în lume”, spune directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac

Cea de-a 26 ediţie a festivalul are ca tema "Arta de a dărui".

Pentru a marca 70 de ani de relaţii diplomatice între China şi România, anul acesta, Ambasada Chinei în România şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu vor prezenta, în timpul festivalului, "Sezonul Chinezesc"

Unele dintre cele mai importante companii de dans vin din Israel, ţară care este partener strategic al României pentru acest eveniment.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea porţile deschise între 14 şi 23 iunie.

Similare
RECOMANDĂRI