Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Mărturii din Las Vegas. Românii martori ai carnagiului povestesc momentele de groază prin care au trecut

Sunt şi români martori ai atacului armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morţi şi 515 răniţi. Nu şi-au dat seama că asistă la o vânătoare de oameni, dar au realizat că e ceva grav şi au fugit ca să scape cu viaţă. Unii dintre cei aflaţi în afara oraşului nu au reuşit nici până acum să afle dacă cei dragi sunt în siguranţă, relatează Ştirile TVR.

Şapte românce erau în zona concertului la aniversarea unei prietene. Au fugit desculţe, după ce valetul le-a spus că nu le mai poate aduce maşinile.

Simţeau miros de praf de puşcă, dar n-au realizat că puteau fi şi ele vânate. Soţul uneia dintre tinere, care urmărea comunicările de pe staţiile radio ale poliţiei, a reuşit să le scoată din zona de risc.

Nenorocirea a venit de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. Începuse concertul unui popular cântăreţ de country. După doar 10 minute, toată lumea a crezut că a început un joc de artificii. Un bărbat de 64 de ani deschisese focul asupra mulţimii.

Când echipele speciale au ajuns în camera din care a tras nu au mai găsit decât trupul neînsufleţit al atacatorului, înconjurat de câteva arme şi muniţie. Bărbatul s-a sinucis. Nimeni nu ştie, deocamdată, care a fost motivul care l-a determinat să apese pe tragaci.

Luca, un român din Cluj stabilit în statul Nevada, era la concertul de muzică country. Mama tânărului rănit a postat pe Facebook o fotografie prin care le cere tuturor prietenilor şi cunoscuţilor să se roage pentru el.

Similare