Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timişoara
Vizualizari:

Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timişoara

O sută de pasageri care aşteptau să se îmbarce spre Treviso, Italia, de pe aeroportul Timişoara sunt blocaţi pe pistă. E alertă de coronavirus, pentru că avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Bergamo, iar autorităţile ar fi decis să fie oprit la sol pentru o dezinfecţie de urgenţă.

Românii care aveau programat zborul spre Treviso aşteaptă acum o altă aeronavă a companiei aeriene, scrie digi24.

Ministerul Sănătăţii transmite, pe de altă parte, că nu are date despre operatiunea de dezinfecţie a aernbavei sosite din Italia la Timişoara.

O parte dintre românii care urmau să decoleze azi de la Timişoara spre Treviso au şi renunţat la călătorie şi, de teama situaţiei din Italia, au decis să rămână în România.

Românii care se întorc în ţară din Veneto şi Lombardia (Italia), unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile, anunţat, duminică, Ministerul Sănătăţii de la Bucureşti.

Nu sunt informaţii că s-ar fi înregistrat cazuri de îmbolnăvire printre cetăţenii români. Ministerul de Externe de la Bucureşti a anunţat că a constituit un grup de lucru care este în legătură permanentă cu autorităţile italiene.

În România, cele mai recente date arată că la nivel naţional sunt sub monitorizarea Direcţiei de Sănătate Publică 180 de persoane care au venit sau au avut contacte cu persoane din zonele în care a fost depistat virusul

Similare
RECOMANDĂRI