Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul Mamaia Copiilor, în direct la TVR Moldova, de la ora 20. Pe scenă urcă 150 de concurenţi din toată ţara

Muzică şi voie bună, în cea de-a doua seară a Festivalului Mamaia Copiilor! Aflat la ediţia cu numărul XVIII, cel mai îndrăgit concurs dedicat cântecului copilăriei a atras şi anul acesta peste 150 de concurenţi din toată ţara. Ca partener al evenimentului, TVR oferă tuturor românilor, din ţară şi din străinătate, de-a lungul a cinci seri, spectacolul muzicii uşoare româneşti. În direct la TVR Internaţional şi TVR Moldova, de la ora 20.00.

Cei mai buni concurenţi vor reveni pe scenă sâmbătă seară, la Gala Laureaţilor, când se vor decerna premiile şi trofeele câştigătorilor. Vineri, copiii instruiţi de Mihai Alexandru vor susţine un recital în afara concursului.

În cele cinci seri, pe scena Festivalului „Mamaia Copiilor” urcă peste 150 de artişti talentaţi cu vârste între 4 şi 17 ani, selectaţi din toată ţara, iar publicul se va bucura atât de spectacolul vocilor, cât şi de melodii în primă audiţie, scrise de cunoscuţi compozitori români, sau creaţii ale micilor artişti.

Printre compozitorii de la secţiunea Creaţie îi regăsim pe Ovi Jacobsen, partenerul Paulei Seling de la Eurovision 2010 şi pe Eduard Cîrcotă, care a semnat piesa Tornero.

După o pauză de zece ani în care festivalul a fost organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, evenimentul prezentat de Diana Dumitrescu s-a întoars în aer liber, în Piaţeta Cazino Mamaia.

Similare
RECOMANDĂRI