Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

De trei ani, MATINALII de la TVR MOLDOVA dau tonul dimineţilor frumoase

De trei ani, MATINALII de la TVR MOLDOVA dau tonul dimineţilor frumoase! Sunt carismatici şi unici! Tineri şi profesionişti, se dedică în totalitate acestui proiect. Echipa MATINALII susţine promovarea a tot ce înseamnă "autentic românesc". Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineaţă să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informaţii utile, reportaje captivante şi cu invitaţi speciali de pe ambele maluri de Prut.

Lansat pe 5 iunie 2017, proiectul MATINALII de la TVR MOLDOVA continuă să promoveze, cu fidelitate, valorile autentice romaneşti şi să creeze punţi informaţionale peste Prut. Zi de zi, reporterii de la Matinalii încearcă să ajungă acolo unde alţii nu au acces. Le plac poveştile oamenilor ,,de zece", oameni care ne fac mândri că suntem români. Ei reînvie spiritul naţional, cunosc personalităţi, îşi amintesc istoria neamului şi promovează literatura română. Vin cu o nouă abordare pe piaţa media şi au succes. Au câştigat, deja, încrederea telespectatorilor dar fiecare dimineaţă rămâne o nouă încercare.

De multe ori, cele mai picante şi haioase momente rămân în spatele camerelor de filmat. "Matinalii" nu duc lipsă de imaginaţie şi nici de umor, iar când nu sunt în direct, se ţin de pozne. Credeţi că a filma un reportaj e floare la ureche? Deloc adevărat. Uneori, te apucă emoţiile şi cuvintele încep să se încâlcească.

De multe ori, în timpul filmărilor, apar şi situaţii...neprevăzute, cum ar fi: să-ţi uiţi cuvintele sau să-ţi pierzi echilibrul.

Matinalii de la TVR MOLDOVA sunt inventivi nu doar la reportaje, ci şi la surprize. 

Astfel sunt Matinalii: plini de energie, mereu veseli şi cu poftă de viaţă. Sunt cei care, zilnic, intră în casele dumneavoastră pentru a vă informa corect şi rapid, dar şi pentru a vă aduce bună dispoziţie.
 
Similare
RECOMANDĂRI