Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Care sunt criteriile de selectare a bonei perfecte şi ce alternative mai există, aflaţi la Obiectiv Comun

Majoritatea femeilor se confruntă cu o problemă atunci când devin mame: cine are grijă de copil atunci când au nevoie de timp pentru ele sau când decid să muncească în continuare. Care sunt criteriile de selectare a bonei perfecte, cât de pregătiţi sunt părinţii pentru angajarea unei bone pentru copilul lor şi ce alternative mai există ne spune colega mea, Ana Palii, care a documentat acest subiect. Bună seara!

În funcţie de situaţie şi posibilităţi, unele mame optează pentru bone, altele aleg să-i înscrie pe copii la creşe, grădiniţe sau centre de dezvoltare. Deşi ajutorul unei bone poate fi o variantă de compromis, mulţi părinţi nu au curajul să-şi încredinţeze copilul unei persoane străine.

Mai multe la acest subiect aflaţi de la invitaţii lui Sandu Scobioala, Angela Beregoi director Centrul de Dezvoltare pentru Copii Chişinău
Elena Vrânceanu- Lupu mamă a doi copii.

Iar despre situaţia din România la capitolul serviciilor de îngrijire a copiilor discutăm cu managerul unei agenţii de bone ne va spune Gabriel Florea. El ne vorbeşte despre răspândirea practicii de a angaja o bonă şi despre aspectele definitorii ale profesionalismului dădacelor. Servicii oferite de intituţiile din România. 

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.
Similare
RECOMANDĂRI