Zinaida Greceanîi va candida la funcţia de deputat pentru circumscripţia de la Briceni
Sursa foto:socialistii.md Vizualizari:

Zinaida Greceanîi va candida la funcţia de deputat pentru circumscripţia de la Briceni

Preşedinta Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, candidează la funcţia de deputat pentru circumscripţia uninominală numărul 1 din Briceni. Candidatura a fost înaintată de Partidul Socialiştilor astăzi, 3 noiembrie, în cadrul unui miting de „împotriva politicii distrugătoare a aşa-numite guvernări „pro-europene””, anunţă un comunicat de presă al formaţiunii, citat de IPN.

În discursul său, Zinaida Greceanîi a menţionat că este convinsă că echipa PSRM va câştiga la alegeri, pentru a schimba situaţia din ţară spre bine. „Avem o dorinţă aprigă şi posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesionişti, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în ţară. Fiind chiar şi în opoziţie, socialiştii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. Sunt mândră de echipa noastră, în care sunt nişte luptători. Trebuie să ne unim şi totul ne va reuşi”, a spus Zinaida Greceanîi.

La miting a participat şi preşedintele Igor Dodon, în calitate de lider neformal al formaţiunii. Şeful statului a menţionat că, acum patru ani, PSRM a trecut în opoziţie pentru că nu a avut ce discuta cu cei care conduc astăzi ţara şi că oamenii îi pot aprecia la alegerile din februarie. Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a apreciat-o pe Zinaida Greceanîi ca fiind „un profesionist şi un patriot desăvîrşit al Republicii Moldova”.

Zinaida Greceanîi a ocupat funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova, prim-viceprim-ministru, ministru al finanţelor, deputat, iar din anul 2016 conduce Partidul Socialiştilor.

Similare
RECOMANDĂRI