Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Politicienii au folosit reţelele de socializare pentru a transmite mesaje de felicitare cetăţenilor

Premieră pentru Republica Moldova. Preşedintele ţării, Igor Dodon, şi-a rostit mesajul de felicitare din noaptea dintre ani alături de soţia sa. Şeful statului le-a urat cetăţenilor pace şi prosperitate şi a recunoscut că anul 2017 a fost unul complicat. Ceilalţi politicieni s-au întrecut în mesaje de felicitare pe … reţelele sociale.

Igor Dodon a rostit tradiţionalul discurs al preşedintelui în limbile română şi rusă. Şeful statului spune că anul 2017 a fost unul al provocărilor, dar şi al realizărilor importante.

Alături de preşedinte, în premieră, apare şi prima doamnă, Galina Dodon.

Mesaje de felicitare au fost adresate cetăţenilor prin intermediul reţelelor de socializare de mai mulţi lideri politici.

MAIA SANDU, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate:" În 2018 vom alege grâul de neghină, vom spune un NU hotărât corupţiei, vom demonstra că puterea aparţine oamenilor şi că cinstea este valoarea fundamentală a acestui popor".

ANDREI NĂSTASE, liderul Partidului Platforma DA: "Oriunde ne-am afla, în diaspora sau în ţară, suntem capabili să ne unim eforturile şi să obţinem victoria. Cu această determinare, fiind mai buni, mai responsabili, în anul care vine, vom reuşi să schimbăm în bine lucrurile pentru oameni".

MIHAI GHIMPU, liderul Partidului Liberal: "Pentru noi, românii, anul 2018 este un an simbolic, un an în care vom marca 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1918 şi an de răscruce în care trebuie să decidem revenirea la ţara mamă – România".

Mesaje de felicitare au transmis pe Facebook şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, dar şi premierul Pavel Filip.
Similare