Un grup de consilieri şi activişti locali din raioanele Leova şi Soroca au părăsit PD şi au aderat la Pro Moldova
Sursa foto:Pro Moldova Vizualizari:

Un grup de consilieri şi activişti locali din raioanele Leova şi Soroca au părăsit PD şi au aderat la Pro Moldova

Un grup de consilieri şi activişti locali din raioanele Leova şi Soroca au anunţat că părăsesc PD şi aderă  la PRO MOLDOVA

Potrivit ex-vicepreşedintelui organizaţiei teritoriale PDM Leova, Ion Guţu, oamenii sunt profund dezamăgiţi de transformarea PDM în anexă a Partidului Socialiştilor şi compromiterea viitorului ţării. Prin ratificarea acordului de împrumut cu Federaţia Rusă, Partidul Democrat a îngenuncheat ţara şi a trădat votul cetăţenilor care au optat pentru un parcurs european, pentru proiecte frumoase pentru oameni şi pentru o ţară independentă şi prosperă, se menţionează în declaraţia activiştilor din Leova.

Primarul de Şolcani, Boris Rotari, şi consilieri din comunele Şolcani şi Bulboci, raionul Soroca, spun că au fost determinaţi să părăsească rândurile PD, deoarece formaţiunea ar fi ajuns să fie controlată integral de preşedintele Dodon, iar în interiorul partidului nu mai există liberă exprimare, opiniile membrilor formaţiunii nefiind luate în considerare. 

Până la această oră, din PDM au plecat 9 deputaţi şi aproximativ 150 de primari, consilieri raionali şi locali şi activişti marcanţi, care au aderat la PRO MOLDOVA, anunţă grupul parlamentar.
 
Similare
RECOMANDĂRI