UPDATE. Deputatul Radu Marian: Secretariatul Parlamentului parcă a dispărut de pe faţa Pământului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. Deputatul Radu Marian: Secretariatul Parlamentului parcă a dispărut de pe faţa Pământului

UPDATE 12.30 Deputaţii ACUM şi PSRM a intrat în sala de şedinţe a Parlamentului.

Urmăriţi mai jos LIVE şedinţa Parlamentului. 

LIVE. Şedinţa Parlamentului Republicii Moldova din 8 iunie 2019

„Asta e comic! Secretariatul Parlamentului parcă a dispărut de pe faţa Pământului, chiar dacă este cvorumul deputaţilor! Presa şi ambasadorii nu sunt lăsaţi să intre! Oricum, facem şi fără secretariat şedinţa”, a scris pe Facebook, deputatul Radu Marian.

Cu doar câteva minute înainte de începerea şedinţei Parlamentului, clădirea a rămas fără lumină şi internet.

Astăzi va fi convocată şedinţa Parlamentului. Anunţul a fost făcut de către deputatul ACUM Radu Marian.

Potrivit deputatului, la şedinţa Parlamentului, care va începe la ora 12:30, vor participa deputaţii PSRM şi cei ai blocului ACUM.

Deputaţii invită comunitatea diplomatică la Guvern.

Într-un live pe Facebook, lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a declarat că la şedinţa Parlamentului sunt invitaţi ambasadorii statelor acreditate la Chişinău.

Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, a spus că şedinţa are loc pentru că Blocul ACUM „a decis să ducă lupta până la capăt cu acest regim mafiot şi şi-a asumat pe deplin această misiune istorică pentru Republica Moldova”.

Amintim că PSRM şi blocul ACUM s-au întrunit astăzi pentru negocieri. De asemenea, Igor Dodon spune că nu va dizolva Parlamentul astăzi şi că, deşi Curtea Constituţională a spus că termenul limită de formare a unui Guvern a fost de 7 iunie, astăz încă se aşteaptă decizii, dar care nu se ştie dacă vor fi recunoscute, inclusiv de Curtea Constituţională.Cererea de convocare a şedinţei Parlamentului, semnată de deputaţii ACUM şi PSRM. Sursa: Facebook/ACUM
 
Similare
RECOMANDĂRI