Slusari îi răspunde lui Candu: „Parteneriatul public privat de la Chişinău Arena este parteneriatul unor escroci”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Slusari îi răspunde lui Candu: „Parteneriatul public privat de la Chişinău Arena este parteneriatul unor escroci”

Deputatul Blocului ACUM Alexandru Slusari îi răspunde democratului Adrian Cnadu şi spune care au fost de fapt rezultatele acelui parteneriat public privat de la Chişinău Arena şi cât a avut de pierdut statul în urma lui.

Alexandru Slusari: „N-am putut să mă abţin după ceea ce am auzit de la un coleg care păcat că a ieşit din sală, probabil s-a dus să pregătească acţiunea în judecată”.

Potrivit lui Slusari, s-au pierdut 90 de milioane de lei după excluderea terenului destinat pentru Chişinău Arena din circuitul agricol.

„59 de hectare gajate, deşi construcţia se face pe 10 hectare, nu doar gajate, regajate cu evaluarea de 3 milioane de eruo pentru 59 de hectare. Şi noi nu ştim care va fi soarta acestui teren, la care preţul minim comercial este de 70 de milioane de euro”, a menţionat deputatul la şedinţa Parlamentului.

„Dacă aţi vrut să faceţi un proiect social, pentru ce aţi făcut întreprinderea de stat şi n-aţi mers pe linia standardă - investiţiile capitale din cadrul bugetului. De ce era nevoie de preluat acest teren de la comuna Stăuceni? L-aţi gajat, l-aţi regajat şi acum spuneţi că este parteneriat public privat?”, i se adresează democraţilor.

„Cătuşele sună după cineva care a făcut acest lucru”, a conchis vicepreşedintele Parlamentului.

Amintim că tot la şedinţa de astăzi, Andrian Candu a sugerat că în viitorul apropiat, l-ar putea da în judecată pe Alexandru Slusari, preşedintele comisiei de anchetă a devalizării sistemului bancar şi furtul miliardului, pentru acuzaţiile pe care le-a adus acestuia.
Similare
RECOMANDĂRI