UPDATE. Pro Moldova: Primarii şi consilierii care au părăsit PD sunt şantajaţi. Pavel Filip: Minciuni grosolane
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. Pro Moldova: Primarii şi consilierii care au părăsit PD sunt şantajaţi. Pavel Filip: Minciuni grosolane

Grupul parlamentar Pro Moldova sus ţine că membrii săi din teritoriu, în special cei din Rezina, sunt intimidaţi, sunt supuşi presiunilor, de către membrii Partidului Democrat.

UPDATE: Liderul Partidului Democrat a venit cu o reacţie la acuzaţiile aduse de deputaţii Pro Moldova. 

Minciuni grosolane. Eu nu am fost în Rezina şi din câte cunosc nimeni din PD nu a avut o deplasare in Rezina. La noi această modă de a te arăta intimida sau de a victimiza...  Nimeni nu are nevoie de aceşti colegi. Cei care au plecat, să aibă un drum bun”, a declarat Pavel Filip, subliniind că cei care au plecat din partid, au făcut-o din cauza reformării partidului.

Ştire iniţială: 

Deputata Eleonora Graur a susţinut un briefing de presă prin care a anunţat că membrii din teritoriu, primarii şi consilierii din Rezina sunt atacaţi, sunaţi, ameninţaţi, şantajaţi, chemaţi la întâlniri, pentru a fi intimidaţi, cu scopul de a se întoarce în Partidul Democrat.

„Îi ameninţă pe colegii mei că vor fi daţi afară de la serviciu, că vor avea probleme de ordin profesional şi personal, dar mai grav, că vor avea probleme cu membrii familiilor. Le sunt ameninţaţi membrii familiilor”, a declarat Eleonora Graur.

Deputata spune că ea însăşi a fost supusă unor intimidări, însă declară că rămâne fermă pe calea pe care grupul Pro Moldova şi l-a propus.

De altfel, deputata spune că dacă aceste intimidări nu vor înceta, membrii Pro Moldova vor ieşi şi vor spune public numele acelor persoane, care pun presiuni asupra celor din teritoriu, luând în considerare inclusiv depunerea unor plângeri către organele competente.
 
Anintim că organizaţia raională din Rezina a părăsit Partidul Democrat şi şi-a declarat susţinerea pentru grupul Pro Moldova.
 
Similare
RECOMANDĂRI