Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Premierul Maia Sandu susţine că cei doi fii ai lui Pavel Filip ar fi implicaţi în scheme infracţionale

Acuzaţiile, făcute de premier la adresa fostei guvernări democrate, continuă. Maia Sandu susţine că cei doi fii ai fostului prim-ministru, Pavel Filip, ar fi implicaţi în mai multe scheme de spălare de bani. Nu se ştie încă despre ce este vorba pentru că documentele care ar dovedi acest lucru sunt secretizate.

Premierul Maia Sandu dă asigurări că există dovezi precum că fii lui Pavel Filip ar fi implicaţi în mai multe scheme de spălare de bani. Deşi acum actele sunt secrete, promite că le va face publice.
 
„Guvernarea precedentă a secretizat tot ce mişuna pe aici. Au vrut să ascundă toate mişmaşurile pe care le făceau. Sper să reuşesc să conving instituţiile abilitate să putem desecretiza acest document. O să îl prezint şi atunci toate pretenţiile să fie la cei care au produs acest document. Nu sunt eu cea care urmăreşte banii”, declară actualul prim-ministr al Republicii Moldova .
 
Nu a durat mult până când Pavel Filip a venit cu o replică. Declaraţiile care îi vizează familia sunt o mare gogomănie, suţine ex-premierul într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.
 
„Să ataci însă familia unui oponent politic, cu subînţelesuri şi declaraţii aruncate şi neprobate, este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un politician. Îmi pare rău şi sunt profund dezgustat că politicienii din R. Moldova au căzut atât de jos şi nu au nimic sfânt. Cu atât mai mult, te aştepţi de la un prim-ministru să înţeleagă responsabilitatea funcţiei pe care o are şi ca atunci când deschide gura, să vorbească doar având probe şi informaţii concrete”, scrie Pavel Filip pe Facebook.
 
Pavel Filip a cerut de la Maia Sandu dezminţiri publice, iar dacă prim-ministrul nu o va face, atunci democratul îşi va căuta dreptatea în justiţie.
Similare
RECOMANDĂRI