Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Filip: M-am văzut în iulie cu Vladimir Plahotniuc, în SUA. Trebuia să clarificăm nişte lucruri

Preşedintele Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, spune că s-a văzut în vara anului 219 în SUA cu fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Potrivit lui, întâlnirea a avut loc la începutul lunii iulie 2019 şi a fost convenită de ambele părţi.

„Nu ştiu de ce se face din acest lucru o senzaţie. Eu am declarat nu o singură dată că am comunicat cu Vladimir Plahotniuc până în momentul când şi-a depus mandatul. Este adevărat şi m-am văzut odată cu el. Trebuia să clarificăm nişte lucruri. M-am văzut în SUA, probabil la începutul lunii iulie.  Trebuia să clarific nişte lucruri principiale pentru mine: dacă are de gând să se implice, să influenţeze mai departe lucrurile în PDM. Ca să ştiu cum să procedez eu mai departe”, a spus Pavel Filip.

Potrivit lui, a fost o întâlnire obişnuită. „Am discutat şi despre cauze, şi despre consecinţe. Atunci el a spus că nu mai are interes în politică şi va încerca să îşi aranjeze lucrurile singur, fără a avea o influenţă în PDM, ulterior am constatat că nu a fost o discuţie tocmai sinceră”, a menţionat Pavel Filip, care a mai afirmat că iniţiativa de a se vedea a fost una comună, după câteva discuţii avute la telefon.
Similare
RECOMANDĂRI