Orban, la Chişinău: Republica Moldova, condusă de un clan care îşi bate joc de cetăţeni
Sursa foto:infoprut.ro Vizualizari:

Orban, la Chişinău: Republica Moldova, condusă de un clan care îşi bate joc de cetăţeni

Preşedintele Partidului Naţional Liberal din România, Ludovic Orban, consideră că a venit momentul ca Republica Moldova să scape de oligarhii care batjocoresc populaţia, în frunte cu Vladimir Plahotniuc şi Igor Dodon.

Europa îşi doreşte democraţie. Europa îşi doreşte să aducă Republica Moldova alături de civilizaţia europeană. Sunt convins că pe Plahotniuc şi cei din jurul lui nu-i interesează, dar pe fiecare cetăţean al Republicii Moldova trebuie să îl intereseze. Ceea ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova, nu este normal. Este contrar firii. Nu se poate ca ţara să fie pe mâna unui clan care să-şi bată joc de fiecare cetăţean, care să conducă numai prin ameninţare şi intimidare. Plahotniuc, Dodon sunt înafara lumii civilizate. Este în interesul fiecăruia să se lepede Republica Moldova de acest clan de oligarhi, de aceşti oameni care nu doresc decât putere pentru ei ca să se îmbogăţească”, a declarat Orban la Chişinău, la un eveniment PAS şi PPDA de prezentare a angajamentelor pentru alegerile din 2019.

Partidul Liberal Democrat, Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr din Republica Moldova au semnat în luna martie un acord de colaborare cu Partidul Naţional Liberal din România, notează Infoprut.

Similare
RECOMANDĂRI