VIDEO. UPDATE. Chiril Moţpan aduce acuzaţii ministrului Serghei Puşcuţa: Proprietăţile lui se ridică la un milion de euro
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Chiril Moţpan aduce acuzaţii ministrului Serghei Puşcuţa: Proprietăţile lui se ridică la un milion de euro

Preşedintele Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică, Chiril Moţpan, a adus acuzaţii noului ministru al Finanţelor, Serghei Puşcuţa, şi spune că este implicat în mai multe scheme atât el, cât şi alţi oameni din anturajul lui. Deputatul a mai declarat că a trimis la Procuratură mai multe documente în acest sens.

Moţpan se întreabă dacă Puşcuţa în noua sa calitate va reuşi să apere interesele cetăţenilor.

Deputatul PPDA spune că în timp ce activa la Serviciul Fiscal de Satat, Puşcuţa ar fi promovat în funcţii mai multe persoane.

„Există documente care demonstrează că s-au comis ilegalităţi. Am impresia că uneori demnitarii nu au combătut aceste scheme, ci le-au condus”, a menţionat Moţpan.

Preşedintele comisiei parlamentare a mai declarat că înainte ca Serghei Puşcuţa să fie numit în funcţie, acesta i-a transmis Zinaidei Greceanîi documente despre activitatea noului ministru, dar Greceanîi nu le-a luat în considerare.

„Materialele sunt cu adevărat şocante. Sunt secretizate din păcate. Este persoană publică, cei care l-au promovat trebuie să poarte răspundere”, a conchis deputatul.

Deocamdată, Puşcuţa nu a reacţionat la aceste acuzaţii.

Similare
RECOMANDĂRI