Ion Ceban, despre suspendarea sa din calitate de membru PSRM: „Evident că voi promova agenda partidului”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Ceban, despre suspendarea sa din calitate de membru PSRM: „Evident că voi promova agenda partidului”

Socialistul Ion Ceban, recunoaşte, indirect, că suspendarea sa din calitate de membru al PSRM, pe perioada deţinerii mandatului de primar al Chişinăului, este una simbolică şi că în calitatea sa de edil al Capitalei va promova agenda PSRM-ului.

Acesta spune că suspendarea sa din funcţie se produce din cauza că nu va mai avea timp să se ocupe de chestiile de partid pe care le făcea până acum, iar de acest lucru urmează să se ocupe o altă persoană delegată din cadrul partidului.
 
„Eu cred că o să avem atât de mult de muncit că nu cred să am suficient timp să dedic şi partidului. În decurs de 10 zile sau 2 săptămâni o să vedem cum ne regrupăm la nivel de partid. Evident că voi promova agenda partidului, mă refer la chestiunile pe care le-am promis. Programul e al meu, dar e şi al PSRM-ului”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii Punctul pe AZi, de la TVR MOLDOVA.

Acelaşi lucru îl susţine şi analistul Igor Boţan:

„Suspendarea calităţii de membru de partid este pur formală. Eu nu cred ă se va detaşa complet de formaţiune şi nu cred că domnia sa (n.r. – Ion Ceban) nu înţelege că este pur formală. Această suspendare va fi benefică, pentru că acolo  (n.r. – la partid) este nevoie de energie şi timp, pe care le va folosi pentru Capitală. În rest nu trebuie să ne facem iluzii. Simbolic, da, sună frumos şi se înscrie în strategia lor cu „jos politizarea municipalităţii”. Din punct al retoricii politice dă bine. Şi m-aş mira dacă nu ar recurge la aceste lucruri”, a declarat Igor Boţan în platoul TVR MOLDOVA.
 
Similare
RECOMANDĂRI