Incă doi deputaţi părăsesc PDM şi se alătură „Pro Moldova”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Incă doi deputaţi părăsesc PDM şi se alătură „Pro Moldova”

Doi deputaţi ai fracţiunii Partidului Democrat au anunţat astăzi plecarea din cadrul formaţiunii. Este vorba de Ghenadie Verdeş şi Vasile Bîtcă, care au anunţat că se alătură grupului parlamentar „Pro Moldova”.

„Astăzi, oamenii pe care îi reprezint în Partidul Democrat din Moldova nu se mai regăsesc în politica pe care o face PDM, nemulţumirea creşte pe zi ce trece. Prin urmare, a trebuit să iau o decizie în interesul acestora, pe care am cântărit-o foarte mult timp. Astfel, începând de astăzi, eu, Vasile Bîtca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Organizaţiei Teritoriale PDM Nisporeni, anunţ că părăsesc fracţiunea şi Partidul Democrat şi mă alătur cu speranţă şi încredere Grupului parlamentar PRO MOLDOVA. Vreau să le transmit foarte clar tuturor celor care vor specula asupra deciziei mele că am luat această hotărâre doar pe baza unor valori şi principii, pe care, azi,  nu le mai găsesc în Partidul Democrat”, a scris Vasile Bîtcă, pe o reţea de socializare.

„Nu pot fi trădător de ţară! Nu pot să-i trădez pe oamenii care m-au votat, pe oamenii care aşteaptă de la mine să le reprezint în Parlament interesele lor. Cu siguranţă vor fi lansate diverse speculaţii şi falsuri, însă voi mă cunoaşteţi aşa cum sunt eu şi ştiţi că decizia aceasta am luat-o pentru că voi, oamenii care mi-aţi acordat încredere, mi-aţi cerut asta”, a scris Ghenadie Verdeş, la fel pe o reţea de socializare.

Fracţiunea parlamentară a democraţilor a rămas cu 16 deputaţi. 

Similare
RECOMANDĂRI