Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Forţele unioniste din Republica Moldova cheamă partidele pro-europene la colaborare

Apel la unitate şi dialog! Forţele unioniste din Republica Moldova cheamă partidele pro-europene la colaborare, astfel încât să fie fortificat segmentul de dreapta în alegeri. Unioniştii spun că doar prin colaborarea tuturor partidelor pro-vest există posibilitatea debarcării socialiştilor de la putere.

Liderii mişcării unioniste Unirea cheamă forţele pro-europene, care s-au remarcat prin rezultate bune la alegeri, să vină la masa tratativelor pentru a colabora în campania pentru prezidenţiale şi în campaniile pentru celelalte scrutine.

Unioniştii spun că disensiunile de pe segmentul de dreapta determină electoratul să devină pasiv la vot, iar în consecinţă au de câştigat doar socialiştii.

Învitaţia la dialog din partea mişcării Unirea a fost lansată către PUN, PLDM, PPDA şi PAS. Unele formaţiuni spun că acceptă dialogul.

Liderii altor formaţiuni pro-europene se arată mai sceptici.

Deşi fac apel la unitate, pentru alegerile parlamentare noi din circumcripţia 38 Hânceşti, formaţiunile pro-europene şi unioniste nu au indentificat un candidat comun care să participe la scrutin.
Similare
RECOMANDĂRI