Dorin Chirtoacă: Astăzi nu este vorba despre căderea Guvernului Sandu, ci despre încă o palmă dată justiţiei şi statului de drept
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dorin Chirtoacă: Astăzi nu este vorba despre căderea Guvernului Sandu, ci despre încă o palmă dată justiţiei şi statului de drept

Preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, spune că astăzi nu este vorba despre căderea Guvernului Sandu, ci despre încă o palmă dată justiţiei şi statului de drept, o palmă dată fiecărui cetăţean al Republicii Moldova.

Chirtoacă scrie pe o reţea de socializare că Dodon şi PSRM au găsit susţinere în PD, pentru a da jos Guvernul Sandu şi pentru a moşteni sistemul mafiot al lui Plahotniuc.

„Asumarea Guvernului pentru legea privind procurorul general l-a demascat pe Dodon, care a trişat la preselecţie, la fel ca şi la concurcurile pentru CC, CNA etc. Astfel Dodon şi PSRM şi-au dat arama pe faţă. Dodon, PSRM şi PD au demonstrat, încă o dată, că sunt în stare de orice, pentru a împiedica alegerea unui procuror general independent, la fel cum a făcut şi Plahotniuc”, se arată în postarea acestuia.

Primul care va fi măturat de la putere de către cetăţeni este Dodon, consideră Chirtoacă.

„De azi, începe numărătoarea inversă pentru ei toţi, la fel cum a început şi pentru Plahotniuc, în vara anului trecut”, punctează liberalul.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis de Parlament, cu votul a 63 de deputaţi. Pentru demiterea Guvernului au votat deputaţii socialişti, dar şi cei din fracţiunea PDM.

Similare
RECOMANDĂRI