Deputatul Petru Jardan este dispus să se prezinte la organele de urmările penală atunci când revine în ţară
Sursa foto:https://www.facebook.com/248603915944314/photos Vizualizari:

Deputatul Petru Jardan este dispus să se prezinte la organele de urmările penală atunci când revine în ţară

Deputatul Partidului Şor Petru Jardan spune că va reveni în ţară pe 24 septembrie şi este dispus să se prezinte la organele de urmările penală, pentru înfăptuirea tuturor măsurilor ce se impun.

Pe o reţea de socializare, acesta scrie că a transmis o cerere preşedintelui Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, Sergiu Litvinenco, prin care a motivat imposibilitatea prezentării la şedinţa de astăzi şi a solicitat amânarea şedinţei comisiei în orice zi începând cu data de 24 septembrie.

Cu toate acestea, scrie deputatul, comisia parlamentară nu a ţinut cont de asta şi a acceptat astăzi cererea procurorului general interimar de ridicare a imunităţii.

„Toate acestea se întâmplă în lipsa mea şi fără a-mi oferi posibilitatea să-mi expun poziţia atât în cadrul comisiei, cât şi în plenul Legislativului, iar astfel se încalcă grav procedurile şi drepturile prevăzute de Constituţie”, se mai arată în postare.

Amintim că în şedinţa de astăzi a Parlamentului, 58 de deputaţi au votat pentru ridicarea imunităţii deputatului fracţiunii Partidului Şor, Petru Jardan.

Procurorul general interimar: Petru Jardan încearcă să distrugă probe. A plecat intenţionat din ţară

Similare
RECOMANDĂRI