Cooperarea moldo-croată, discutată de Igor Grosu cu Ambasadoarea Republicii Croaţia în Republica Moldova, Marija Kapitanović
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cooperarea moldo-croată, discutată de Igor Grosu cu Ambasadoarea Republicii Croaţia în Republica Moldova, Marija Kapitanović

Preşedintele legislativului de la Chişinău, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Republicii Croaţia în Republica Moldova, Marija Kapitanović, în cadrul căreia au discutat mai multe subiecte precum: reforma justiţiei şi combaterea corupţiei în instituţiile statului; asigurarea securităţii energetice; combaterea ştirilor false; lupta cu COVID-19 şi dezvoltarea sectorului agricol şi altele.

„Am discutat în această dimineaţă despre cooperarea moldo-croată cu Ambasadoarea Republicii Croaţia în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Marija Kapitanović.
În cadrul discuţiilor, am identificat mai multe subiecte ce ar intensifica cooperarea parlamentară şi anume: reforma justiţiei şi combaterea corupţiei în instituţiile statului; asigurarea securităţii energetice; combaterea ştirilor false; lupta cu COVID-19 şi dezvoltarea sectorului agricol.
Republica Moldova, ca şi alte ţări, trece prin mai multe provocări, însă actuala guvernare, cu ajutorul partenerilor externi, depune tot efortul pentru a atenua efectele crizei energetice şi a celei pandemice asupra cetăţenilor. De aceea, suntem determinaţi de a face reformele necesare pentru a asigura un climat prielnic investitorilor străini, de a moderniza infrastructura drumurilor, de a dezvolta turismul rural şi promovarea produselor autohtone.
La final, am avut un schimb de păreri cu privire la situaţia de securitate regională, cooperarea ţărilor noastre în plan regional, dar şi în cadrul organizaţiilor internaţionale”, a scris Igor Grosu, pe pagina sa de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI