Andrian Candu îi aminteşte lui Igor Dodon că şi el e transfug: „L-a trădat pe Voronin, a trădat electoratul comuniştilor şi l-a votat pe Timofti”
Vizualizari:

Andrian Candu îi aminteşte lui Igor Dodon că şi el e transfug: „L-a trădat pe Voronin, a trădat electoratul comuniştilor şi l-a votat pe Timofti”

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova îi aminteşte preşedintelui Igor Dodon că şi el este „transfug”, după ce a părăsit Partidul Comuniştilor şi a aderat la Partidul Socialiştilor. Asta după ce şeful statului a declarat astăzi că nu va accepta o majoritate parlamentară formată din transfugi, ameninţând cu anticipatele, referindu-se la faptul că Guvernul ar putea fi demis cu voturile Pro Moldova, format din foşti democraţi.

„Oare nu el e cel care l-a trădat pe Voronin, a trădat electoratul comuniştilor, a plecat din PCRM, şi mai mult decât atât, a făcut invers ceea ce i-a spus partidul sau ceea ce a decis partidul şi l-a votat pe preşedintele Timofti (Nicolae Timofti)? Acela nu este transfugiu ceea ce a făcut Igor Nicolaevici când a plecat din PCRM? ”, întreabă Andrian Candu, îndemnându-l pe Igor Dodon să „stea stea cuminte pe scaunel şi să nu dea lecţii de moralitate”.
În acest sens, Andrian Candu declară că Pro  Moldova insistă asupra necesităţii consolidării opoziţiei parlamentare, fără vreo instituţionalizare a noii majorităţi, pentru eliberarea Guvernului de influenţa lui Dodon.
 
Fostul democrat mai spune că, „cu referire la bani, corupţie şi buzunarele lui Dodon”, cei din Pro Moldova or „spune multe în următoarea perioadă”.

„Dodon ar putea nici să nu ajungă la alegerile prezidenţiale, îl invit să ia loc şi să urmărească ce se va întâmpla în continuare”, conchide Andrian Candu.
 
Similare
RECOMANDĂRI