Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: Platforma DA se pregăteşte pentru alegerile parlamentare

Un eşec pe care şi-l asumă în totalitate, dar nu se retrage din politică pentru că nu a dus la bun sfârşit ceea ce şi-a propus. Asta a declarat liderului PPDA, Andrei Năstase, în timpul emisiunii Punctul pe Azi de la TVR Moldova. Năstase spune că acum îşi consolidează echipa pentru a se pregăti de alegerile parlamentare, indiferent dacă vor fi anticipate sau ordinare.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, califică rezultatul obţinut de Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidenţiale drept o victorie a forţelor proeuropene şi un vot de blam acordat actualului preşedinte în exerciţiu, Igor Dodon.

ANDREI NĂSTASE, lider PPDA: Trebuie să ţinem cont şi de conjuctură, nu a fost una simplă, oamenii şi-au canalizat votul într-o direcţie. Este o victorie de etapă a forţelor democratice la care PPDA a pus umărul chiar de la începutul luptei noastre. Ceea ce nu am reuşit în 2016, am reuşit în 2020. Am scăpat şi de Plahotniuc şi de Dodon.

Andrei Năstase recunoaşte că rezultatul obţinut în primul tur de scrutin a fost sub aşteptările sale şi ale echipei, dar spune că nu va ceda şi-va pregăti partidul pentru alegerile parlamentare.

ANDREI NĂSTASE, lider PPDA: este o cădere, viaţa unui politician nu este doar din succese, este şi din înfrângeri, mi s-a mai întâmplat, eu ştiu să învăţ din înfrângeri, ştiu să mă ridic, asta este foarte important să te ridici. În ce priveşte aceste scor, eu mi-l asum în totalitate.

Năstase exclude scenariul retragerii sale din politică şi cedarea şefiei formaţiunii.

ANDREI NĂSTASE, lider PPDA: Nu mă retrag din politică, pentru că nu am dus la bun sfârşit ceea ce mi-am propus.

La primul tur al alegerilor prezidenţiale candidatul PPDA, Andrei Năstase a obţinut doar 3,2% din sufragii. În turul doi, a susţinut-o pe Maia Sandu.
Similare
RECOMANDĂRI