Alexandru Slusari, despre moţiunea de cenzură: Textul e pregătit. Aşteptăm sugestiile de la PAS, până la sfârşitul zilei
Sursa foto:privesc.eu Vizualizari:

Alexandru Slusari, despre moţiunea de cenzură: Textul e pregătit. Aşteptăm sugestiile de la PAS, până la sfârşitul zilei

Vicepreşedintele fracţiunii Platforma DA Alexandru Slusari a vorbit astăzi în cadrul unui briefing despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Alexandru Slusari dă de înţeles că, deşi textul moţiunii este pregătit, o decizie finală se va lua astăzi.

Până la sfârşitul de zi aşteptăm sugestiile de la PAS.  Noi examinăm depunerea moţiunii doar semnată împreună cu deputaţii PAS. Este foarte important acest lucru. Seara, la orele 5 va avea loc şedinţa biroului politic a Platformei, unde va fi luată decizia de a fi semnată această moţiune. Dar fracţiunea PPDA are 11 mandate. Contăm pe sprijinul PAS, din câte cunoaştem şi la ei în cadrul organului de conducere azi urmează să fie examinată moţiunea. Nu vreau să vin cu mai multe comentarii, chiar dacă uneori mi se pare că doar Platforma DA doreşte demiterea acestui Guvern”, a declarat Alexandru Slusari.
 
Slusari a amintit că până la încheierea actualei sesiuni parlamentare au rămas circa 3 săptămâni, iar dacă acest Guvern va rămâne în funcţie, atunci „cineva să-şi asume consecinţele”.
 
Similare
RECOMANDĂRI