Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O fabrică din Chişinău a organizat un eveniment, unde 30 de copii au pictat ouă din ciocolată

Sărbătorile pascale se asociază cu mese bogate, de pe care nu lipsesc ouăle roşii. În timp, tradiţia vopsitului a fost completată cu tehnici de decorare, pe placul celor mici. O fabrică din Republica Moldova a organizat un eveniment dedicat copiilor care au creat lucrări originale din ouă de ciocolată.

Pentru că sărbătorile pascale nu înseamnă doar pască, ouă şi cozonac, ci mai ales fapte bune, directorul unei fabrici de ciocolată din Chişinău a organizat un eveniment special pentru aproape 30 de copii. Ei au pictat ouă, iar, apoi, şi-au luat lucrările acasă.

„Noi lucrăm cu ciocolată albă şi ciocolată de lapte, pentru că asta este favorita copiilor, şi în afară de asta sunt tot felul de decoraţiuni, natural, bizeluţe, cu care ei îşi pot ornamenta ouşoarele”, spune Marina Ceban, organizatoare.

Copiii au venit cu tema pregătită. Chiar dacă materia primă le făcea din ochi, copiii au dat dovadă de o voinţă de fier. Nu s-au înfruptat din ciocolată, iar unii ştiau şi riscurile excesului.

O tradiţie de Paşte este şi iepuraşul cu daruri. Copiii nu au întârziat cu dorinţele. Nu doar copiii au fost ieri în culmea fericirii, ci şi părinţii.

Atelierul de decorare a fost organizat, în premieră. Organizatorii spun, că asemenea acţiuni ar mai putea avea loc până la Paşte.
Similare
RECOMANDĂRI