Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum se alege vinul pentru preparatele de Paşte

Bucatele alese pentru masa de Paşti merg musai cu un vin de calitate. Indiferent de preferinţe, roşu, roze, spumant, specialiştii ne îndeamnă să alegem cu răbdare şi obligatoriu în funcţie de preparate.

Un pahar de vin bun poate salva masa îmbelşugată de Paşti. Licoarea lui Bacchus, susţin experţii, se transformă în medicament natural şi, în acelaşi timp, le arată invitaţilor gusturile alese ale gazdei. Succesul e dependent însă de respectarea cu stricteţe a unor reguli.

Înainte de a da fuga la magazinul de vinuri în care aveţi încredere, treceţi prin bucătărie. Că să ştiţi exact ce să cumpăraţi.

Chiar dacă preferaţi vin alb, roşu sau rose, cea mai importantă este calitatea acestuia, după cum spun experţii.

Calitatea din pahare trebuie să se regăsească şi în farfurie. Pentru masa ideală de sărbătoare, un vin bun şi bine ales are nevoie de.... companie.

După un astfel de festin, abia dacă mai este loc pentru desert. Există însă şi variante dulci care ne pot ajută la digestie.

Similare
RECOMANDĂRI