Procuratura a trimis în judecată dosarul penal pe numele lui Pavel Grigorciuc
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Procuratura a trimis în judecată dosarul penal pe numele lui Pavel Grigorciuc

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunţă trimiterea în instanţa de judecată a cauzei penale de învinuire a cetăţeanului Pavel Grigorciuc, care este învinuit de agresarea unui procuror.

Amintim că Pavel Grigorciuc a fost pus sub învinuire pentru acte de huliganism, comise la 11 septembrie curent,  însoţite de aplicarea violenţei şi pricinuirea vătămărilor corporale uşoare cetăţeanului Şendrea Nicu, în timp ce ultimul se afla în preajma Curţii de Apel Chişinău.

Învinuitul continuă să se afle în custodia autorităţilor, în baza încheierii judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, care a aplicat în privinţa sa măsura arestului preventiv pentru un termen de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă sub formă de amendă în sumă de până la 67.500 lei sau pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Amintim că Pavel Grigorciuc mai era cercetat penal într-un alt dosar în care era acuzat de agresarrea fizică a deputatului PDM Sergiu Sîrbu. Incidentul între Grigorciuc şi Sîrbu a avut loc în luna martie.
Similare
RECOMANDĂRI