Doi bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că ar fi jefuit un taximetrist. Riscă până la 7 ani de închisoare
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că ar fi jefuit un taximetrist. Riscă până la 7 ani de închisoare

Doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani, originari din Criuleni şi Orhei, au fost reţinuţi de poliţiştii din Criuleni, fiind suspectaţi că ar fi jefuit un taximetrist.

La  8 mai, 2019, poliţiştii au fost sesizaţi precum că în satul Bălăbăneşti, raionul Criuleni, un taximetrist a fost agresat de două persoane necunoscute şi deposedat de bani.
 
Ca urmare a cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, la data de 7 mai, în jurul orei 23.00, un taximetrist de 20 de ani, ce activa cu un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chişinău, a fost solicitat de doi bărbaţi să fie transportaţi în satul Bălăbăneşti. Ajungând la destinaţie, clienţii au schimbat ruta, spre satul Mălăieştii Vechi, unde s-au oprit la o gospodărie, apoi au rugat şoferul să-i transporte înapoi în satul Bălăbăneşti.
 
La destinaţie, unul dintre ei a scos portofelul să achite pentru călătorie, aplicându-i taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima şi-a pierdut cunoştinţa. După câteva minute, victima şi-a revenit şi a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, şoferul  a fugit de la faţa locului. După ce a revenit a depistat că din torpedoul automobilului lipsesc 1600 lei.
 
În urma a măsurilor speciale de investigaţii, la 8 mai, poliţiştii din Criuleni au identificat şi reţinut persoanele suspecte.
 
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.
Similare
RECOMANDĂRI