Meghan Markle dezvăluie că a suferit un avort spontan în iulie
Vizualizari:

Meghan Markle dezvăluie că a suferit un avort spontan în iulie

Meghan Markle dezvăluie că a suferit un avort spontan în iulie: „Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”.

Meghan Markle dezvăluie că a suferit un avort spontan în iulie, scrie BBC.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

„Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a adăugat ea.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

Reamintind interviul emoţionant cu jurnalistul Tom Bradby, în care ea a spus, întrebată cum se simte, „Mulţumesc că mă întrebi, nu mulţi întreabă asta, dar este un lucru extrem de greu să continui totul şi în spatele camerelor”, Meghan spune acum: „I-am răspuns sincer, neştiind că ceea ce am spus va rezona cu atât de multe mămici”.

Similare
RECOMANDĂRI