Franţa: O adolescentă a murit după ce un pod s-a prăbuşit la aproximativ 30 de km de Toulouse. Mai multe persoane sunt dispărute şi rănite
Sursa foto:AFP/Eric Cabanis Vizualizari:

Franţa: O adolescentă a murit după ce un pod s-a prăbuşit la aproximativ 30 de km de Toulouse. Mai multe persoane sunt dispărute şi rănite

Un pod s-a prăbuşit în sudul Franţei, într-o localitate situată la aproximativ 30 de km de Toulouse. Bilanţul provizoriu indică moartea unei adolescente de 15 ani. Mai multe persoane sunt dispărute şi alte două rănite.

Peste 80 de pompieri au fost mobilizaţi pentru operaţiunile de căutare a eventualelor victime. Totul s-a petrecut în momentul în care pe podul aflat  între localităţile Mirepoix-sur-Tarn şi Bessières,  la 30 de kilometri în nord de oraşul Toulouse, au trecut un camion, o maşină şi, cel mai probabil, o camionetă.

Potrivit procurorului Dominique Alzeari, o fată de 15 ani a murit după ce maşina în care se afla s-a prăbuşit, însă mama acesteia a reuşit să fie salvată.

Serviciile de intervenţie şi aproximativ 40 de ofiţeri de poliţie caută în continuare supravieţuitori.

Printre cei dispăruţi se numără şoferul unui camion care a căzut în apă şi cel al unui al treilea vehicul.

Autorităţile spun că podul, renovat în 2003, era atent supravegheat, şi că ultima verificare a avut loc în decembrie 2018.

Camioanele cu gabarit de peste 19 tone aveau interdicţie de a circula pe acest pod.

Ancheta va stabili care au fost cauzele care au dus la prăbuşirea podului.

Similare
RECOMANDĂRI