Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primarul general al Chişinăului îşi ia concediu pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent, Igor Dodon

Primarul general al Chişinăului, Ion Ceban, îşi ia concediu şi a delegat atribuţiile, pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent, Igor Dodon.

Anunţul a fost făcut dimineaţă, după ce Dodon şi Ceban au transmis un mesaj video locuitorilor municipiului Chişinău. Igor Dodon a promis că va ajuta municipalitatea în implementarea mai multor proiecte, deşi, potrivit Constituţiei, preşedintele nu are astfel de atribuţii. Dodon promite crearea unei zone economice libere care va genera 25 de mii de locuri de muncă, dar şi alocarea, anual, a cel puţin 100 de milioane de lei pentru reparaţia drumurilor şi curţilor de bloc. De asemenea, Igor Dodon promite că va pune umărul la soluţionarea problemei mirosului urât din oraş. 

IGOR DODON, candidat independent la funcţia de preşedinte: "Vom finaliza construcţia centurii în jurul Chişinăului. A început curăţirea albiei răului Bâc, în anul viitor ne propunem să curăţim albia râului Bâc şi să amenajăm teritoriul şi cred că va fi una dintre destinaţiile şi locurile cele mai plăcute din Chişinău. Vrem să venim cu un proiect ambiţios de reconstrucţie a podului peste strada Ismail". 
Similare
RECOMANDĂRI