Startup Week 2020, cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chişinău
Vizualizari:

Startup Week 2020, cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chişinău

Peste 1000 de actuali şi viitori antreprenori sunt aşteptaţi la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chişinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie şi va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu.

Timp de cinci zile, participanţii vor avea acces la conferinţe şi ateliere de lucru, informaţii despre sursele de finanţare pentru cei care îşi doresc să creeze sau gestionează deja un startup, politici de ţară pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Moldova şi multe altele.

Speakeri de succes vor fi în lumina reflectoarelor pentru a împărtăşi cu cei prezenţi poveştile lor de succes – de la eşec la reuşite.

Evenimentul va facilita întreţinerea unui dialog constructiv pentru dezvoltarea economiei, tehnologiei, aplicarea tendinţelor şi crearea oportunităţilor pentru startup-urile locale.

Iniţiativa se desfăşoară sub egida Techstars, evenimentul fiind organizat de TEKWILL în parteneriat cu XY şi IHUB Chişinău, cu sprijinul Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi a Suediei şi cu suportul Consiliului Economic al proiectului de pe lângă Guvernul Republicii Moldova implementate de GIZ Moldova cu susţinerea financiară a Guvernelor Germaniei şi Elveţiei.
Similare
RECOMANDĂRI