Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În 2019, vor fi finanţate 201 proiecte prin Programul guvernamental „Femei în afaceri”

Antreprenoriatul feminin este în continuă dezvoltare. Tot mai multe doamne se lansează cu success în afaceri şi datorită sprijinului oferit de Uniunea Europeană care oferă granturi nerambursabile.

Diana Gudima şi-a deschis o patiserie şi cu gândul de a oferi locuri de muncă localnicilor. Femeia şi-a propus să ofere şi soluţii pentru cei care nu au suficient timp să gătească.
 
Grantul nerambursabil de 165 de mii de lei, obţinut prin programul guvernamental „Femei în afaceri”, a asigurat o bună parte din cheltuieli. Contribuţia personală a făcut posibilă o premieră pentru piaţa de patiserie din Republica Moldova.

Deliciile congelate sunt pregătite după o reţetă culeasă şi gândită de maeştri culinari de peste hotare. Produsele de patiserie oferă o alternativă pentru consumatori. Din frigider şi până la o placintă caldă pe masă sunt doar 20 de minute.

În cei 12 ani de activitate a ODIMM, un număr mare de basarabeni au beneficiat de proiectele promovate de organizaţie. Au fost oferite peste 400 de milioane de lei sub formă de granturi.

Programul  guvernamental „Femei în afaceri”, sprijinit de Uniunea Europeană, a fost lansat în 2016. În acest an, au fost aprobate spre finanţare 201 proiecte, în valoare de 28,5 milioane de lei.
Similare
RECOMANDĂRI