Fabrica de Uşi & Parchet «Nani»: Am deschis showroom la Chişinău! Reduceri şi oferte pentru toţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fabrica de Uşi & Parchet «Nani»: Am deschis showroom la Chişinău! Reduceri şi oferte pentru toţi

Deschiderea acestui showroom îi va bucura pe toţi cei, care vor să instaleze cât mai curând uşile şi să termine reparaţia.

Fabrica de mobilă Nani oferă un nou nivel de parchet natural şi uşi de interior! Veniţi şi descoperiţi cele mai neobişnuite tendinţe şi modele de uşi şi parchet pentru casă şi birou.

În showroom veţi găsi o gamă largă de parchet şi uşi de interior din lemn natural. O echipă de profesionişti vă vor consulta şi vor ajuta să alegeţi cea mai bună opţiune conform necesităţilor dumneavoastră.

Cu ocazia deschiderii showroom-ului, vă propunem oferte avantajoase valabilă până la sfârşitul verii: primiţi a 5-a uşă cadou, precum şi posibilitatea de a plăti comanda în rate cu 0%. Mai multe alegeri, mai multe opţiuni şi calitate garantată!

Vă aşteptăm la adresa: or.Chişinău, str.Petricani, 17/5.

Vă reamintim: Nani este o companie autohtonă, ce produce uşi de interior şi parchet din lemn natural de mai bine de 20 de ani.

Datorită propriei fabrici de producţie situate pe teritoriul Republicii Moldova, compania realizează şi livrează cu uşurinţă şi la timp comenzi individuale pe întreg teritoriu al republicii. De asemenea, produsele companiei sunt livrate în Italia, Franţa, Germania, Spania şi alte ţări.

La fabricare este folosit atât lemn moldovenesc, cât şi cel străin, printre care şi renumitul stejar american.

Faceţi cunoştinţă cu compania pe reţelele de socializare: Facebook şi Instagram website: https://nani.md/

P.
Similare
RECOMANDĂRI