Aproximativ 150 de companii au fost premiate în cadrul concursului „Marca comercială a anului”
Sursa foto:mei.gov.md Vizualizari:

Aproximativ 150 de companii au fost premiate în cadrul concursului „Marca comercială a anului”

Aproximativ 150 de companii au fost premiate la „Marca comercială a anului”, concurs care s-a desfăşurat în cadrul celei de-a 16-a ediţii a „Galei Businessului Moldovenesc”. Evenimentul a avut loc joi, 30 mai, la Chişinău.

Tot în cadrul acestui eveniment a fost acordat premiul pentru realizări în domeniul calităţii şi premiul pentru participarea la „Fabricat în Moldova”.
 
„Gala Businessului Moldovenesc” îşi propune să promoveze produsele autohtone, oportunităţile de creştere şi dezvoltare, iar prin intermediul concursului „Marca comercială a anului” să identifice companiile care au implementat cu succes managementul calităţii şi promovează abordările moderne ale calităţii. Totodată, datorită acestui concurs, consumatorii se familiarizează cu mărcile calitative de pe piaţa autohtonă.
 
Gala Businessului Moldovenesc a fost organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, se menţionează într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei şi Infrastructurii.
Similare
RECOMANDĂRI