Expoziţie de desene şi aplicaţii create de copii din Chişinău şi Dâmboviţa
Sursa foto:ipn.md Vizualizari:

Expoziţie de desene şi aplicaţii create de copii din Chişinău şi Dâmboviţa

Peste 1500 de desene şi aplicaţii ale copiilor din municipiul Chişinău şi din judeţul Dâmboviţa, România, cu genericul: „Tu eşti Moş Crăciun”, au fost expuse la Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din Chişinău. Şi la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa a fost vernisată o expoziţie similară.

Acţiunea se înscrie în proiectul „Programele artistice între tradiţional şi modern”, în baza unui parteneriat încheiat între Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi DGETS, scrie IPN.

Schimbul de lucrări dintre cele două entităţi face parte dintr-un plan de acţiuni stabilit în urma unei vizite de lucru a managerilor şi educatorilor din Chişinău la Dâmboviţa pentru a prelua bunele practici în educaţie. Copiii de la Chişinău, împreună cu familiile lor şi cu educatorii, încă din noiembrie au început confecţionarea lucrărilor, la fel şi copiii din Dâmboviţa. La sfârşitul lunii noiembrie, lucrările copiilor de la noi au fost expediate prin poştă în trei cutii mari, şi lucrările de la Dâmboviţa la fel.

La Chişinău expoziţia este organizată la intrarea principală în cadrul DGETS. Lucrările vor fi expuse până la sfârşit de ianuarie.
Similare