Eurovision 2018: DoReDoS vor reprezenta Republica Moldova la Lisabona
Sursa foto:TRM Vizualizari:

Eurovision 2018: DoReDoS vor reprezenta Republica Moldova la Lisabona

DoReDoS sunt cei care vor reprezenta Republica Moldova, cu piesa „My lucky day, la etapa internaţională Eurovision Song Contest 2018, găzduită în luna mai de Lisabona, Portugalia.

Ei au fost aleşi în proporţie de 50 la 50 în urma notelor juriului şi televoting-ului cu scorul total – 24 de puncte, notează trm.md.

Reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest în a doua semifinală. Alături de reprezentatul Republicii Moldova pe scena de la Lisabona vor urca interpreţi din Rusia, Serbia, Danemarca, România, Australia, Norvegia, San-Marino, Olanda, Muntenegru, Suedia, Ungaria, Malta, Letonia, Georgia, Polonia, Slovenia, Ucraina. La Eurovision 2018 vor concura interpreţi din 42 de ţări.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 14-lea an consecutiv organizatorul naţional al concursului Eurovision Song Contest. În 2017, reprezentanţii ţării noastre, trupa SunStroke Project, cu piesa „Hey Mamma!”, s-au clasat pe locul trei, la Eurovision Song Contest ce s-a desfăşurat în capitala Ucrainei, Kiev.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia.
Similare