Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Organizatorii Cerbului de Aur încep discuţiile pentru ediţia de anul viitor

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a devenit un ambasador al oraşului de la Poalele Tâmpei. Aşa că organizatorii încep discuţiile pentru ediţia de anul viitor. Reprezentanţii autorităţilor locale promit să sprijine conducerea Televiziunii Publice în acest demers.

Revenit în Piaţa Sfatului din Braşov pentru al doilea an consecutiv, Festivalul Cerbul de Aur este considerat evenimentul anului de artiştii români şi străini.

Conducerea Televiziunii Publice a anunţat la evenimentul prin care s-a dat startul Festivalului Internaţional ca într-o lună vor începe discuţiile pentru organizarea ediţiei cu numărul 20.

Doina Gradea, PDG TVR: Televiziunea Română este singura televiziune din România care poate organiza evenimente de o asemena amploare care să fie transmise pe un post de televiziune. Vom continua să organizăm Cerbul de aur.

Toate instituţiile oraşului de la poalele Tâmpei au oferit suport Televiziunii Publice astfel încât Piaţa Sfatului să devină punctul de întâlnire pentru sute de artişti din România şi din toate colţurile lumii.

George Scripcaru, primarul Braşovului: Îi aşteptăm pe iubitorii Cerbului de Aur şi din ţară şi din străinătate, încă de pe acum, anul viitor. Vă asigur că tot sprijinul nostru al autorităţilor
RECOMANDĂRI