Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Artiştii se pregătesc pentru Festivalul Internaţional Cerbul de Aur

Show-ul incendiar pregătit pentru nopţile magice din Braşov va avea prezentatori pe măsură. Iulia Vântur va fi gazda Cerbului de Aur. Vedeta va prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului alături de starul italian Gabriel Garko. Toate informaţiile despre festival, inclusiv programul artiştilor, le găsiţi şi pe site-ul cerbuldeaur.ro.

Iulia Vântur revine în România special pentru Cerbul de Aur.

Actriţa şi cântăreaţa se bucură de o carieră de succes în India.

Frumoasa vedetă şi-a început cariera internaţională cu rolul din filmul "Bunraku" şi s-a lansat în industria Bollywood cu filmul "O teri".

Primul ei videoclip, "Every Night & Day", a fost un succes răsunător în India.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piaţa Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România pentru rolul din serialul "Onoare şi respect", difuzat recent de TVR.

Cei doi artişti vor prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

Nicole Scherzinger, James Blunt, Edvin Marton, Loredana, Flavius şi Linda Teodosiu Show Band vor susţine recitaluri de excepţie.

Loredana: "Va fi un show plin de energie, de culoare, cu tot felul de memento-uri din cariera mea, din primele mele albume, hit-urile pe care publicul le cunoaşte şi care m-au consacrat, dar şi reinterpretări inedite ale unor cântece pe care le veţi afla abia în seara respectivă".

Flavius Teodosiu: "Surpriza este că sunt alături de fiica mea, Linda, şi alături de trupa mea".

Linda Teodosiu: "Este o onoare pentru mine să cânt la Cerbul de Aur, pentru că şi unul dintre artiştii mei preferaţi a fost acolo, Christina Aguilera".

Festivalul Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, şi va transmis în direct de Televiziunea Română.

Similare
RECOMANDĂRI