Recomandări

„Obiectiv Comun”: Gala Premiilor Patrimoniului Cultural

post-img
copertă foto

Gala Premiilor Patrimoniului Cultural este un eveniment festiv în care se vor recunoaște și celebra contribuțiile extraordinare ale persoanelor și organizațiilor care au dedicat timp și energie protejării, reabilitării și valorificării moștenirii culturale de pe aceste meleaguri. Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău sprijină organizarea primei ediții a Galei Premiilor Patrimoniului Cultural, prin acordarea Premiului Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău pentru Cercetare.

Despre patrimoniu, premianți și eforturile de mai departe de conservare și salvgardare a patrimoniului discutăm la Obiectiv Comun. Invitații ediției sunt: Monica Babuc - director Institutul Cultural Român de la Chișinău; Sergiu Munteanu - istoric; Sergiu Musteață - arheolog, doctor în istorie, profesor universitar, expert în domeniul patrimoniului cultura.

Moderator - Dana Ciobanu, producător - Elena Guțu.   

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter