Social

Igor Grosu, în vizită la Criuleni: „Sat cu sat, Europa va ajunge în casele noastre”

post-img
Igor Grosu, în vizită la Criuleni: „Sat cu sat, Europa va ajunge în casele noastre”
Sursa foto: PARLAMENT RM

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a vizitat astăzi raionul Criuleni, unde s-a întâlnit cu localnicii, cu primari, consilieri, reprezentanți ai mai multor instituții și antreprenori locali.

La întâlnirea cu reprezentanții autorităților publice locale s-a discutat despre ultima decizie a Curții Constituționale referitoare la organizarea referendumului de aderare la Uniunea Europeană în aceeași zi cu alegerile prezidențiale. „Viitorul european al Republicii Moldova depinde în, primul rând, de implicarea fiecăruia și de munca la nivel local”, a spus Igor Grosu.

Șeful legislativului a remarcat că primarii din Criuleni știu ce înseamnă să renovezi grădinițe, școli, spitale, drumuri cu ajutorul proiectelor europene și de aceea vor munci în continuare pentru a îmbunătăți calitatea vieții a oamenilor. Discuțiile s-au referit și la problemele cu care se confruntă unele localități, cum ar fi asigurarea cu apă și canalizare, lipsa gunoiștilor autorizate, dar și lipsa stațiilor de epurare. „Toate acestea le vom putea face pas cu pas, uniți pentru o Moldovă europeană”, a menționat Președintele Parlamentului.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter