Recomandări

„Dialoguri colorate” cu Pavel Olari. Emisiunea va fi difuzată la TVR MOLDOVA sâmbătă, 30 martie, ora 10:00

Dialoguri Colorate

Ilustratorul, vocalistul și textierul Pavel Olari, membrul trupei „Cosmos în buzunar”, este invitatul emisiunii „Dialoguri Colorate”.

În interviu, l-am cunoscut pe Pavel Olari ca grafician, am discutat despre ilustrația de carte, dar și am vorbit despre importanța studiilor pentru un artist. Totodată, am vorbit despre muzică și am aflat povestea formației „Cosmos în buzunar”, denumire care, apropo, vine de la o carte.

Dialoguri Colorate

Pavel Olari este o persoană introvertită, dar cu un „cosmos” interior bogat. Anatol Fornea a reușit să-i surprindă caracterul prin întrebările adresate, dar și printr-o caricatură. Urmăriți sâmbătă, la ora 10, pe TVR Moldova, noua ediție a emisiunii „Dialoguri Colorate”. Reluare, vineri, 5 aprilie, ora 12:30.

Dialoguri Colorate

Emisiunea este filmată în atelierul artistului plastic Gheorghe Lisița.

Dialoguri Colorate

Vedeți și alte episoade ale emisiunii „Dialoguri Colorate” pe canalul de YouTube:

https://youtube.com/playlist?list=PLFFshvOJiVM-JIw771BbvyPdyTNOOkoGy&si=6ENOCLmj19Z_OA3U

Emisiunea „DIALOGURI COLORATE” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la TVR Moldova. Programul, realizat şi prezentat de jurnalistul și caricaturistul Anatol Fornea, ne propune să cunoaștem oameni cu idei, dar și cu povești interesante de viață, prin intermediul desenului și curiozitatea unor întrebări bine alese.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter