PSRM consideră că declaraţiile din partea formaţiunilor politice aşa-numite „pro-europene” sunt premature
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PSRM consideră că declaraţiile din partea formaţiunilor politice aşa-numite „pro-europene” sunt premature

Partidul Socialiştilor anunţă că îşi va expune poziţia privind acţiunile ulterioare doar după încheierea tuturor procedurilor juridice şi decizia finală a Curţii Constituţionale privind confirmarea mandatelor deputaţilor, transmite IPN.

„Orice declaraţie şi orice tip de scrisori din partea formaţiunilor politice aşa-numite „pro-europene” la această etapă sunt premature. Noi, socialiştii, am contestat rezultatele alegerilor în mai multe circumscripţii. De asemenea, în prezent, efectuăm o numărare paralelă a voturilor, rezultatele cărora vor oferi o notă întreg procesului electoral”, se menţionează într-un comunicat de presă al formaţiunii.

PSRM le-a mulţumit încă o dată cetăţenilor care au participat la alegerile parlamentare şi în primul rând celor care au acordat votul pentru PSRM şi candidaţii acestuia pe circumscripţiile uninominale. Formaţiunea mai menţionează că, în pofida faptului, că duminica trecută s-a încheiat campania electorală, în acest sfârşit de săptămână, PSRM desfăşoară „zilele de informare politică a cetăţenilor” –  ceea ce a făcut timp de mulţi ani.

După alegerile parlamentare din 24 februarie, conform rezultatelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală, Partidul Socialiştilor a obţinut 35 de mandate, dintre care 17 în circumscripţiile uninominale.

RECOMANDĂRI