Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mişcarea Profesioniştilor "Speranţa-Nadejda" s-a lansat în campania electorală

Stop genocidului în Republica Moldova! Cu acest slogan s-a lansat în campania electorală Mişcarea Profesioniştilor "Speranţa-Nadejda". Din faţa Curţii de Apel Chişinău, unde a avut loc evenimentul, liderul partidului, Andrei Donică, le-a promis susţinătorilor că va lupta cu funcţionarii corupţi şi va majora pensiile pentru bătrâni.

Andrei Donica promite că va cere înăsprirea pedepselor pentru funcţionarii publici care comit acte de corupţie şi, dacă va ajunge în Parlament, va vota legi pentru bunăstarea cetăţenilor.
 
Andrei Donică a devenit cunoscut opiniei publice după ce, în 2016, i-a turnat o găleată cu lapte în cap ministrului Finanţelor. Pentru gestul său, a fost reţinut şi condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Candidatul crede că, în prezent, nu sunt investigate circumstanţele în care s-a comis "furtul miliardului" şi promite că va cere continuarea cercetărilor, dacă va fi votat. 
 
Echipa de susţinători a partidului este formată, în mare parte, din pensionari. Bătrânii spun că trăiesc la limita sărăciei şi speră că, prin intermediul acestei formaţiuni, vocea lor va fi auzită.
 
Mişcarea Profesioniştilor "Speranţa-Nadejda" este poziţionată pe locul 12 în buletinul de vot pentru circumscripţia naţională.
Similare
RECOMANDĂRI